Diensten

home  >  werkzoekend  >  diensten

Hoe werkt
Avanti?

Waar werken wij met jou zoal aan?

Loopbaanontwikkeling

Ook als je werkt wil je je natuurlijk toch verder ontwikkelen. Zit je nog wel op je plek? Wat zijn je ambities? Zou jij niet eigenlijk wat anders willen doen dan wat je doet? Avanti is van mening dat je krijgt wat je kreeg als je doet wat je deed! Wij maken alles inzichtelijk voor je, zodat je ook gedurende je loopbaan goede keuzes kunt maken.

Uitzendovereenkomsten

Hou je van flexibel en gevarieerd werk? Of heb je nog ruimte over in jouw werkweek? Schrijf je dan bij ons in als uitzendkracht. In samenwerking met jou kijken we op welke plekken jij echt op je plek zal zijn. Vervolgens matchen we jou met onze relaties en zorgen we ervoor dat jij aan het werk kunt. Wij blijven uiteraard altijd voor jou klaarstaan als je vragen en ondersteuning nodig hebt.

Zzp-bemiddelingen

Ben je zzp’er of freelancer? Dan ligt de vrije werkwereld aan je voeten. Toch is het fijn als je iemand naast je hebt staan die je helpt bij het regelen van opdrachten, administratie en fiscale taken. En dat allemaal tegen een schappelijke prijs. Wil je onze hulp inschakelen? Meld je dan bij ons aan als zzp’er!

Sollicitatiegesprekken

Naast de hulp bij het vinden van die geschikte baan, zijn we er ook voor je om samen jouw CV en skills tijdens een sollicitatiegesprek te verbeteren. Je staat namelijk veel sterker in je schoenen als je helemaal klaargestoomd bent voor de arbeidsmarkt. En als dat sollicitatiegesprek succesvol is gegaan? Dan staan we klaar om je te ondersteunen bij de contractonderhandeling en de ondertekening. Zo werken we samen aan jouw volgende stap!

Doe een (virtueel) bakkie koffie met ons!

Wij staan voor jou klaar om te zorgen dat jij elke dag lekker aan het werk kan gaan.