Over ons
Ga met ons in gesprek

Wij werken, helpen en denken vooruit

Door passie te matchen met ervaring

Wij kijken breder dan alleen het in contact brengen van medewerker en werkgever. Een uitzendbureau noemen we onszelf dan ook liever niet. Meer een allround dienstverlener in arbeidsbemiddeling die samen met jou aan de slag gaat met die volgende stap. Of dit nu het aannemen van een nieuwe medewerker of juist het vinden van een nieuwe baan is. Hier komt veel meer bij kijken dan het uitzetten van een vacature en het zetten van een handtekening onder een contract. Met ons team van intercedenten, jobcoaches en juristen hebben wij alle kennis in huis om je verder te helpen in alles wat met personeel en werk te maken heeft. Dit doen wij vol gedrevenheid, betrokkenheid en energie. Want passie matchen met ervaring is nu eenmaal ónze passie.

Dus heb jij een vraagstuk rondom personeelszaken, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je alle mogelijkheden gewoon eens met ons bespreken? Maak er werk van en neem contact met ons op!

Maurice Cransveld

Eigenaar

Als ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring weet ik als geen ander hoeveel een betrouwbare ketenpartner die daadwerkelijk een verlengstuk van je organisatie is waard is. Als jurist heb in inmiddels alle kanten van het spectrum wel gezien en denk ik dat ik me prima kan verplaatsen in alle uitdagingen en (on-)mogelijkheden die een werkgever en een werknemer zoal tegen kunnen komen.

Ik ben gewend te zeggen wat ik doe en te doen wat ik zeg. Dat verwacht ik ook van de mensen om me heen, of dit nou een klant van me is, een potentiële medewerker of een zakelijke relatie. Directheid duurt tenslotte het langst.

Op basis van vertrouwen en energie, bouw ik langdurige relaties op én uit, zoals het hoort. Als het kan gooi ik er ook nog een dosis humor in, het werk wordt toch een stuk leuker als je je op je gemak voelt.

Rachel Nauts

Operationeel manager

Ik werk al meer dan tien jaar in het meest prachtige vak dat er is, de arbeidsbemiddeling. Wij hebben als branche een grote verantwoordelijkheid, we moeten in alle openheid en transparantie mensen aan werk helpen en er daarbij voor zorgen dat iedereen krijgt waar hij recht op heeft, zowel qua salaris als qua arbeidsvoorwaarden.

Mijn taak bestaat er onder andere uit dat de hele operatie bij Avanti in goede banen wordt geleid. We worden – en terecht – vaak gecontroleerd en het is aan mij om ervoor te zorgen dat alles klopt. Mijn passie voor het detail kan ik dan ook makkelijk combineren met mijn passie om ervoor te zorgen dat onze werknemers goed terecht komen.

Ik koester de band die we al jaren opbouwen met onze medewerkers. Een stapje meer zetten? Dat is voor mij vanzelfsprekend. Wie goed doet, goed ontmoet. Daarin geloof ik heilig en daarin zit ook onze kracht, zeker weten!

Kelly Luesink

Recruiter

Ik heb een passie voor mensen en ben een echt mensenmens. Ik sta erg positief in het leven en probeer dat ook uit te dragen in mijn werk.

Ik ga altijd op zoek naar de passie in kandidaten die ik aan mijn tafel krijg. Deze passie probeer ik dan te vertalen in het vinden of zo nodig creëren van een nieuwe uitdaging voor mijn kandidaat.

Daarnaast vertaal ik mijn passie ook graag naar de commerciële kant. Ik word razend enthousiast van het vinden én binnenhalen van nieuwe klanten, zodat ons netwerk voor onze kandidaten alleen maar groter en beter wordt.

Alischa Bleeser

Recruiter

Ik regel graag dingen. Als ik die dingen regel, regel ik ze goed. Dát is wat mij drijft. Dát is ook de rol die ik binnen Avanti graag op me neem.

Dingen regelen, zowel voor onze kandidaten maar ook voor onze klanten. Daarbij heb ik altijd oog voor de juiste en tijdige afwikkeling van de administratieve kant van ons mooie vak, daar kun je op vertrouwen!

Je kunt er altijd vanuit gaan dat ik er het maximale voor je uithaal, elke dag weer op nieuw, keer op keer. Zo kan niet alleen ík met een goed gevoel de dagen doorkomen, maar ook de kandidaten en klanten waar ik mee bezig ben!

Doe een (virtueel) bakkie koffie met ons!

Wij staan voor jou klaar om te zorgen dat jij elke dag lekker aan het werk kan gaan.