Diensten

home  >  werkgevend  >  diensten

Hoe denkt
Avanti?

Hoe denken wij zoal met jou mee?

Personeelsadvies

‘Ik gun je veel personeel’ is een vaak gehoord ondernemersgrapje, maar er zit ook een kern van waarheid in. Jouw medewerkers zijn jouw kapitaal, maar de wet- en regelgeving wordt steeds ingewikkelder rondom personeelszaken. Een medewerker heeft daarnaast vaak rechten waar jezelf nog niet eens weet van hebt. Met onze kennis van de markt zijn wij voortdurend inhoudelijk up-to-date in alle (arbeidsrechtelijke) ontwikkelingen. Met ons aan je zijde, haal je eigenlijk jouw persoonlijke HR-afdeling in huis. Klop aan met jouw vraag en wij voorzien je van ons advies.

Arbeidsovereenkomsten

Het opstellen van een goed in elkaar zittende arbeidsovereenkomst is allang niet meer zo eenvoudig als het lijkt. Elke arbeidsrelatie is anders, elke CAO schrijft iets anders voor en elke werkrelatie heeft weer andere verwachtingen over en weer. Wij maken voor jouw organisatie niet alleen juridische correcte arbeidsovereenkomsten, we ontzorgen je ook nog op het gebied van CAO-bewaking, opzegging, aanzegging en verandering. Dit geeft jou een minimalisering van risico’s als gevolg!

Werving en selectie

Op zoek naar een nieuwe medewerker, maar wil je de werving en selectie hiervan niet zelf uitvoeren? Laat ons het doen! Wij zoeken (én vinden) jouw meest geschikte kandidaat en laten deze kennis maken met jouw organisatie. Tegen een vooraf vastgesteld bedrag neem je vervolgens jouw nieuwe aanwinst zelf in dienst en heb je verder geen gedoe.

Uitzendovereenkomsten

Je kent het wel, de bekende ziekteperiodes en piekmomenten in een jaar. Met ons als partner ben je ervan verzekerd dat jouw flexibele schil ook precies dát blijft, flexibel! Wij zijn een volledig NEN- en VCU-gecertificeerd uitzendbureau en lid van de NBBU. Hierbij kun jij als ondernemer tot 5,5 jaar flexibele medewerkers inzetten waarbij je geen enkel arbeidsrechtelijk risico neemt. Heb je even geen werk? Geen probleem! Dan zetten wij de medewerker bij een van onze andere relaties in.

Detachering

Soms heb je een net iets minder vrijblijvende kracht nodig dan bij een uitzendovereenkomst het geval is. Hier biedt onze detacheringsservice de oplossing. Wij bieden een kandidaat een overeenkomst voor langere tijd en maken vervolgens met jou afspraken over de invulling hiervan. De arbeidsrechtelijke risico’s zijn dan voor ons en de opbrengsten zijn voor jouw organisatie!

Personeel opleiden

Je kent het wel, de dagelijkse praktijk slurpt al je tijd op. En dat terwijl in je eigen team best wat te verbeteren valt op het gebied van (soft) skills. Onze medewerkers én onze ketenpartners hebben meer dan voldoende bagage om het maximale uit je personeel te halen, uiteraard in goed overleg met jouw wensen én de wensen van je team.

Werk-naar-werk trajecten

Het kan wel eens voorkomen dat een medewerker ziek wordt en herplaatst moet worden. Ook kan het zo zijn dat de functie van een medewerker vervalt in je organisatie en je vervolgens geen vervangend werk kan bieden. Wij hebben naast onze kennis en expertise in deze werk-naar-werk trajecten een groot netwerk om dit voor beide partijen tot een succesvol einde te brengen.

Ontslagzaken

Gaat het onverwacht toch mis met jouw medewerker? Botert het niet meer en levert onderling overleg niets op? Wij ontzorgen jou op het gebied van ontslagrecht. Of het nu gaat om de route via de rechter of via het UWV, wij staan voor je klaar. Ook bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of een ontslag op staande voet, schieten wij je te hulp. Onze eigen ervaren jurist kun je te pas en te onpas inschakelen.

Zzp-bemiddeling

Werk je veel met zzp’ers en wil je alle randzaken goed geregeld hebben? Wil je daarnaast ook de fiscale risico’s zoveel mogelijk indammen en tegelijkertijd maximale inzet scoren? Wij regelen én managen jouw volledige zzp-schil.

Payroll

Wil je een medewerker exclusief aan je binden, maar de risico’s van (juridisch) werkgeverschap liever vermijden? Dan is payroll wellicht de oplossing voor jou. Wij gaan de arbeidsovereenkomst aan met de medewerker, betalen het salaris uit en verzorgen alle loonstroken en jaaropgaven. Jij krijgt er een medewerker zonder gedoe voor in dienst!

Doe een (virtueel) bakkie koffie met ons!

Zodat wij jouw personeelsvraagstuk uitgebreid kunnen bespreken en we jouw organisatie leren kennen. Kijken we vervolgens samen hoe we jou verder gaan helpen.